dissabte, 15 de gener del 2022

Tornem a escola!

 Aquesta setmana ha estat una setmana de retrobament desprès de les vacances de Nadal. 

Durant la setmana hem fet dinàmiques de grup o jocs de l'amistat com els anomenem nosaltres a l'aula. Hem jugat al sabater i al vent bufa. Amb el primer hem recordat els noms dels nens i nenes del grup, i amb l'altre, la cohessió de grup.

Però com a sopresa de retrobament, el primer dia ens vam trobar a l'aula uns regals dels Reis Mags. Amb molta il·lusió vam veure que ens han deixat un joc per a crear amb tornillos i tuercas, una trona de bebé per al racó de joc simbòlic, i un kit de veterinàri, el qual ha estat tot un èxit.


Un altre dia va ser el dia especial de les joguines, i els infants podien dur la seva joguina preferida. Aquesta havia de ser fàcil de desinfectar, no ser bèl·lica, no ser un videojoc i que no tingui peces molt petites. Al grup de Els amics i les amigues, la joguina que més agrada és de La patrulla canina, entre elles hi havia en Ches, en Rocky i na Sky. També hi havia alguna nina, com na Carlota de na Lucía, o els bebés llorones de na Zoe i na Mia. Cadascun dels infants ens va explicar perquè era la seva joguina preferida, i després al moment de microambients, van poder jugar amb elles. 






En referència a les joguines i els jocs, també hem parlat de que quan els nostres avis eren petits no tenien tantes joguines i feien molts de jocs amb els amics, pareguts als jocs de l'amistat que fem nosaltres. Hem sortit al pati i hem jugat a un d'aquests jocs: el joc de "1,2,3 pica paret", que en castellà es coneix com "1,2,3 pollito inglés".

Si us interessa saber més sobre els jocs i les joguines, us deixo dos articles que tracten aquest tema a l'apartat d'Articles d'interès i bibliografia que tenim al bloc. Us convido a que hi entreu i els feu una ullada.



1 comentari:

FESTA DE L'ESTIU

  Estimades famílies,  Divendres 16 de juny a les 19:00h celebrem l'arribada de l'estiu a l'escola amb una gran FESTA !!! A la...