dijous, 16 de març del 2023

Un passeig pel camp dels ametllers

 Amb l'hivern, els ametllers tornen a fer flor i de cada flor, a la tardor, neix una ametlla. Aquest fet tan màgic de la natura el podem veure al costat de la nostra escola, fent un passeig pels camps d'ametllers que hi tenim a davora. 

Na Zoe ens va explicar un dia que havia vist un ametller amb flors, aquestes eren blanques i una mica rosa. Vam pensar que seria bona idea anar al camp dels ametllers per veure aquesta flor, així que vam organitzar una visita al camp del costat de l'escola per observar i dibuixar els ametllers, esmorzar i jugar allà. 



Al llarg del camí vam recollir pètals de la flor de l'ametller per tal de fer una manualitat allà al camp. Vam pintar la silueta d'un arbre i el vam convertir en ametller aferrant els pètals blancs. També vam escriure la paraula ametller, però no la vam copiar sinó que la vam pensar i llavors escriure.




















Alguns s'han animat a escalar un arbre, una olivera:




Altres han volgut sembrar les olives que han caigut de l'olivera:


També hem trobat ametlles de la tardor anterior i les hem volgut obrir, alguns les han tastat però no estàven mica bones...


I hem fet cases per a les formigues:




Vam passar un matí molt a gust en contacte amb la natura. Repetirem un altre dia el passeig pel camp dels ametllers quan arribi la primavera i podrem observar els canvis que hi ha hagut en aquests arbres. 



1 comentari:

  1. Que divertido que aprendan así!! Lo habrán pasado súper!! Gracias Almudena

    ResponElimina

FESTA DE L'ESTIU

  Estimades famílies,  Divendres 16 de juny a les 19:00h celebrem l'arribada de l'estiu a l'escola amb una gran FESTA !!! A la...