dimarts, 3 de maig del 2022

Sortida a l'exposició "Canyissos"

Feia poc que en les sessions d'art amb na Isa haviem treballat a na Doralice Souza, artista eivissenca, amb qui vam conèixer el que son els borns i la seva tècnica de l'aquarel·la. 




Aprofitant que coneixiem a aquesta artista eivissenca que expossava al Club Diario de Ibiza a l'exposició "Canyissos", vam anar a veure un quadre seu en directe. Totes les obres exposades estaven fetes sobre "canyís", la base de fusta que feien servir els pagessos a Mallorca per assecar els aubercocs a l'època d'estiu. Quan arribi el moment, n'Almudena ens ha dit que ens duria aubercocs de l'arbre que te a casa del seu pare. La majoria dels artistes s'havien inspirat en aquesta fruita i el seu arbre per fer les seves obres d'art. 

Quadre de na Doralice Souza


A més a més, vam veure quadres d'altres artistes de les Illes Balears i vam tenir la sort de coneixer en persona a les artistes eivissences Marga Guash i Diana Bustamante, les quals ens van explicar quina tècnica i materials van fer servir per crear els seus quadres. 

Na Diana Bustamante va pintar aubercocs amb pintura acrílica directament damunt del canyís.

Na Marga Guash va fer servir paper daurat i pintura mesclada amb un tipus d'arena per recrear la melmelada d'aubercoc.





Vam proposar als nens i nenes de la classe del Cel i de la classe dels Amics i amigues, que triassin el quadre que més els agradava, el que posarien a la seva habitació si puguessin endur-s'en un a casa. Alguns dels quadres que van triar van ser aquests:









Creant amistats amb la classe del Cel


L'exposició ens va encantar, però també vam gaudir molt del moment d'esmorzar i de joc al parc de s'illa.






 

Al parc de s'illa na Lucía va tenir una gran idea: tornar un dia tots els amics i amigues de la classe del Cel i de la classe dels Amics i amigues a fer-se un gelat. Na Priscila i jo ja ho estem preparant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FESTA DE L'ESTIU

  Estimades famílies,  Divendres 16 de juny a les 19:00h celebrem l'arribada de l'estiu a l'escola amb una gran FESTA !!! A la...