dissabte, 4 de febrer del 2023

VIVIM EL NADAL

 Al llarg del mes de desembre vam començar a viure el Nadal a l'escola amb les sorpreses del calendari d'advent de l'escola. Cada dia, anàvem al hall de l'escola per descubrir quina era la sorpresa que la Fada del Nadal ens havia deixat: un contacontes de Nadal, jugar al joc de les abraçades, escriure una paraula pulida a un amic o amiga, fer una postal de Nadal, demanar un desig (gens material) a la Fada de Nadal, fer en equip el puzzle d'un poema d'hivern, les entrades per anar al cinema... Amb aquesta activitat hem treballat l'escriptura dels números, escriptura de paraules, a situar-nos en el calendari, a treballar de manera cooperativa, a ser conscients de que som un equip, a retallar, fer traç, ...







Al llarg del mes hem fet diferents tallers i activitats plàstiques per poder fer les nostres carpetes per endur-nos les feinetes i dibuixos a casa. A les carpetes vam practicar el traç i la situació en el paper fent formes a partir de la forma d'un gomet o línies d'un costat a l'altre, i a la portada vam fer un experiment mesclant escuma d'afeitar amb pintura acrílica. Va ser molt divertit!






I el taller que sense dubte va ser el més dolç va ser el de fer torró de nutella!! Mmmm, estava boníssim...






Durant aquest mes també vam gaudir de diferents activitats, com anar al cinema o dur la nostra carta de desitjos a la bústia de Nadal que hi havia a Correus, aprofitant una estona al parc de s'illa, a on ens agrada sempre anar-hi.



 



Això és sobre escrit per nosaltres, on dins estàven tots els nostres desitjos


Finalment, per acomiadar el trimestre i per donar la benvinguda a l'estació del hivern i a les vacances de Nadal, vam celebrar a l'escola la FESTA DEL HIVERN, on vam poder fer tallers de Nadal, assistir a contacontes dels companys de 6è, menjar xocolata desfeta i biscuit, i poder veure actuacions dels nens i nenes de primària. Va ser un dia molt agradable i emocionant que vam poder compartir amb les nostres famílies.












1 comentari:

FESTA DE L'ESTIU

  Estimades famílies,  Divendres 16 de juny a les 19:00h celebrem l'arribada de l'estiu a l'escola amb una gran FESTA !!! A la...